«Τις επόμενες μέρες στην Τουρκία ο Μπακαμπού για να υπογράψει με τη Γαλατά»

«Τις επόμενες μέρες στην Τουρκία ο Μπακαμπού για να υπογράψει με τη Γαλατά»

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο Σεντρίκ Μπακαμπού συμφώνησε με την Αλ Νασρ του Ντουμπάι να αποχωρήσει και αναμένεται τις επόμενες μέρες στη γειτονική χώρα για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ.

Και το… σίριαλ Μπακαμπού συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Η υπόθεση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού συνεχίζει να απασχολεί τους Τούρκους, μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ του Ντουμπάι στην οποία είχε υπογράψει πριν λίγες μέρες.

Όπως έγραφαν στη γειτονική χώρα, ο Κονγκολέζος παρότι είχε υπογράψει και ανακοινωθεί με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, άλλαξε την απόφασή του, λόγο της οικογένειάς του, και θέλησε να αποχωρήσει, με τη Γαλατάσαραϊ να μπαίνει στο κόλπο της απόκτησής του κάνοντάς του μια αρκετά καλή πρόταση.

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία υποστηρίζει πως ο Μπακαμπού τα βρήκε με την Αλ Νασρ ώστε να αποτελέσει παρελθόν και μάλιστα τονίζουν πως αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του εκεί, αφού προς το παρόν δεν έχει υπογράψει ακόμα τίποτα με τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ