Περνάει ιατρικά την Δευτέρα ο Μανέ

Περνάει ιατρικά την Δευτέρα ο Μανέ

Η μεταγραφή του Σαντιό Μανέ στην Αλ Νασρ έχει μπει στην τελική της ευθεία, καθώς ο Σενεγαλέζος είναι έτοιμος να περάσει ιατρικά αύριο.

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, ο Σαντιό Μανέ θα είναι νέος παίκτης της Αλ Νασρ στην Σαουδική Αραβία και θα γίνει συμπαίκτης με τους Ρονάλντο, Μπρόζοβιτς, Τέλες και Φοφανά.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν, με αποτέλεσμα η Αλ Νασρ να μπει«σφήνα» στην απόκτηση του πρωταθλητή στο Champions League με την Λίβερπουλ το 2019.

Εκτός του ότι κατάφερε να τα βρει σε προσωπικό επίπεδο με την πλευρά του Μανέ και εκτός του ότι κατάφερε να κλείσει συμφωνία και με την Μπάγερν Μονάχου,  η ομάδα από την Σαουδική Αραβία κανόνισε ήδη και τα ιατρικά τεστ του 31χρονου από την Σενεγάλη, τα οποία θα λάβουν χώρα αύριο, Δευτέρα στο Ντουμπάι.

Η είδηση αυτή βάζει τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Μανέ να περνάει τα ιατρικά χθες ή σήμερα, ενώ μετά τα αυριανά τεστ θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί επίσημα από την Αλ Νασρ.

Στον σύλλογο θα ακολουθήσει τα βήματα τόσο του Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και αυτά του Μπρόζοβιτς, του Φοφανά και του Άλεξ Τέλες.

Οι αμοιβή του θα αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά του από την καινούρια του ομάδα, ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ