Αλ Νασρ: Επίσημα συμπαίκτης του Κριστιάνο ο Λαπόρτ

Αλ Νασρ: Επίσημα συμπαίκτης του Κριστιάνο ο Λαπόρτ

Επίσημα παίκτης της Αλ Νασρ ο Αϊμερίκ Λαπόρτ, όπου μετά από 5.5 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι και 13 τίτλους αποχώρησε -κι αυτός- για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Αϊμερίκ Λαπόρτ δεν αρνήθηκε τα χρήματα από την Αλ Νασρ και επέλεξε να γίνει ποδοσφαιριστής της, αφού σήμερα (24/08) ανακοινώθηκε επίσημα, κλείνοντας έτσι τον κύκλο του στην Μάντσεστερ Σίτι μετά από 5.5 χρόνια.

Αναμφίβολα, ο Λαπόρτ είναι ένας από τους πιο πετυχεμένους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα της Σίτι, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό να εντάσσεται στους «Πολίτες» τον Ιανουάριο του 2018 έναντι 65 εκατομμυρίων ευρώ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στα 5.5 χρόνια παρουσίας του στον Αγγλικό σύλλογο, κατέγραψε 180 συμμετοχές, σημειώνοντας 12 τέρματα, ενώ κατάκτησε 13 τίτλους με την ομάδα τους Μάντσεστερ.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Παυλίδη και Βλαχοδήμο: Χρυσάφι στα πόδια τους!

Έτσι, κλείνει -πιθανόν- μια για πάντα το κεφάλαιο Σίτι και είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (Αλ Νασρ). Η ομάδα της Saudi Pro League ασκούσε πίεση στους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι καιρό και τελικά κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης, δίνοντας τα χέρια στο ποσό των 27.5 εκατομμυρίων ευρώ για την μεταγραφή του παίκτη.

«Είμαι υπερήφανος που εκπροσώπησα την Μάντσεστερ Σίτι στις έξι τελευταίες σεζόν. Όταν πρωτοήρθα, ήμουν ενθουσιασμένος με την προοπτική να κατακτήσω τρόπαια αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τις επιτυχίες που θα είχαμε…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους υπέροχους οπαδούς της Σίτι για τη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στο Μάντσεστερ.

Θα είμαι για πάντα οπαδός της Σίτι και ανυπομονώ να σας ξαναδώ», δήλωσε στην ιστοσελίδα των πολιτών ο Λαπόρτ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με την Αλ Νασρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ