Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Μπεργκ για την απόσυρσή του

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Μπεργκ για την απόσυρσή του

Ο Παναθηναϊκός δεν ξέχασε τον άλλοτε φορ του, Μάρκους Μπεργκ, και με αφορμή την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στα 37 του τον αποθέωσε μέσω twitter.

Η νίκη της Γκέτεμποργκ επί της Χάκεν με 2-1 στις 27 Αυγούστου ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Μάρκους Μπεργκ στην επαγγελματική του καριέρα.

Ωστόσο, το αντίο του Σουηδού επιθετικού στο ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που θα ήθελε καθώς το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στην πλάτη του ο 37χρονος Σουηδός τον ανάγκασε σ’ αυτή την πρόωρη ανακοίνωση, έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος Σουηδίας.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας για Σλούκα: «Κάποιοι παίκτες δεν είναι τόσο θετικοί να ακούσουν»

Μία ημέρα μετά την γνωστοποίηση της απόφασής του Μπεργκ να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, ο Παναθηναϊκός έστειλε ένα μήνυμα στον άλλοτε κεντρικό επιθετικό του μέσω του twitter, χρησιμοποιώντας άκρως κολακευτικά και αποθεωτικά λόγια.

Υπενθυμίζουμε, ο Μάρκους Μπεργκ ήταν από το καλοκαίρι του 2013 έως και το καλοκαίρι του 2017 στις τάξεις του Παναθηναϊκού, με τον Σουηδό να είναι ένας εκ των ηγετών τότε στον σύλλογο. Συνολικά, αγωνίστηκε σε 151 παιχνίδια με την πράσινη φανέλα, σκοράροντας 95 τέρματα με 28 ασίστ.

Με τους «πράσινους» κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 2014, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της συγκεκριμένης διοργάνωσης με 7 τέρματα. Την τελευταία του σεζόν στον Παναθηναϊκό αλλά και στο πρωτάθλημα της Super League, ο Μπεργκ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 22 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ