Ιμπραίμοβιτς: «Απέρριψα τη Σαουδική Αραβία – πρέπει να αναγνωρίζεσαι για το ταλέντο σου»

Ιμπραίμοβιτς: «Απέρριψα τη Σαουδική Αραβία – πρέπει να αναγνωρίζεσαι για το ταλέντο σου»

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τη Σαουδική Αραβία προχώρησε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς μίλησε στον Πιρς Μόργκαν για την πρόταση που είχε από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και τους λόγους που αποφάσισε να την αρνηθεί.

Ο Σουηδός έκρινε αρνητικά την απόφαση πολλών ποδοσφαιριστών να μεταβούν στο πρωτάθλημα της Μέσης Ανατολής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα μια προσφορά και από την Κίνα. Είχα μια πρόταση και από τη Σαουδική Αραβία, αλλά η κατάσταση είναι η εξής: τι θέλεις; Τι στόχους έχεις; Είπα πριν ξεκινήσουμε, πως ορισμένοι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν την καριέρα τους στη μεγάλη σκηνή γιατί αυτό είναι το υψηλό τέλος μιας καριέρας. Πρέπει να σε θυμούνται για το ταλέντο σου, όχι για τα χρήματα που έβγαλες. Αυτό για το οποίο προπονούμαστε καθημερινά, αυτό για το οποίο μας αναγνωρίζουν, είναι το ταλέντο μας και αυτό θέλεις να μείνουν στη μνήμη.

Λοιπόν, πιστεύω ότι ορισμένοι παίκτες που φτάνουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, πρέπει να σταματήσουν σε ένα συγκεκριμένο στάδιο, και αυτό είναι το μεγάλο στάδιο. Δεν μπορείς να πας σε ένα χαμηλότερο και να τελειώσεις την καριέρα σου με διαφορετικό τρόπο. Αλλά κάποιοι παίκτες χρειάζονταν τις καταστάσεις όπου μπορείς να κερδίσεις πολλά χρήματα, επειδή θεώρησαν ότι δεν κέρδισαν αρκετά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ