Μαρσέλο: «Είναι ο πιο σημαντικός τίτλος μου σε επίπεδο συλλόγου»

Μαρσέλο: «Είναι ο πιο σημαντικός τίτλος μου σε επίπεδο συλλόγου»

Ο Μαρσέλο, μίλησε στο ESPN, μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Φλουμινένσε και ζήτησε από την Ρεάλ να δείξει... κατανόηση.

Ο Μαρσέλο, πανηγύρισε την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Φλουμινένσε, τίτλος νούμερο 28 στην καριέρα του, στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς, του Έντισον Καβάνι.

Με τη «Φλου» πανηγύρισε ακόμη ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν καθώς πήρε το πρωτάθλημα Καριόκα το 2023. Μάλιστα έγινε ο 14ος ποδοσφαιριστής που έχει υπάρξει πρωταθλητής Ευρώπης και πρωταθλητής Νότιας Αμερικής.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Αγγλία με τη διαιτησία του Νιούκαστλ-Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έγινε… Κλοπ και τα «σκάνδαλα» συνεχίζονται (pics & vid)

Μετά τους πανηγυρισμούς, ο Βραζιλιάνος άσος, μίλησε στο ESPN, λέγοντας πως αυτός είναι ο σπουδαιότερος τίτλος του σε επίπεδο συλλόγων και θεωρεί πως η Ρεάλ θα δείξει… κατανόηση.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Η Ρεάλ θα καταλάβει. Είναι ο πιο σημαντικός μου τίτλος σε επίπεδο συλλόγου. Είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα», τόνισε ο σπουδαίος Βραζιλιάνος σε δηλώσεις του στο ESPN.

«Κατέκτησα έναν πολύ σημαντικό τίτλο με τον αγαπημένο μου σύλλογο, τον σύλλογο που μου έδωσε όλα τα εργαλεία για να κάνω την καριέρα μου, με τους υπαλλήλους που με είδαν να μεγαλώνω. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από αυτό. Είναι ανεκτίμητο», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ