Τι αποκάλυψε για τον Λιονέλ Μέσι ο κακοποιός που λήστεψε Μπενζεμά, Κριστιάνο και Κρόιφ

Τι αποκάλυψε για τον Λιονέλ Μέσι ο κακοποιός που λήστεψε Μπενζεμά, Κριστιάνο και Κρόιφ

Ο Λιονέλ Μέσι έχει προσφέρει τόσα πολλά στο ποδόσφαιρο που μέχρι και οι ληστές τον σέβονται με τον δικό τους τρόπο...

Σίγουρα ο Λιονέλ Μέσι θα χαραχθεί στη μνήμη όλων των ποδοσφαιρόφιλων ως ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Ο Αργεντίνος σταρ συνεχίζει μετά από τόσα χρόνια να κάνει αυτό που ξεκίνησε από νεαρή ηλικία και αυτό είναι να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του με τη μπάλα.

Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα ο κόσμος να τον λατρεύει και να τον σέβεται σε οτιδήποτε κάνει. Όμως υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι τον σέβονται με τον δικό τους τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Ο Βλαχοδήμος με τα παιδιά του μετά το ντεμπούτο του με την Νοτιγχαμ Φόρεστ (pic)

Έτσι τουλάχιστον αποκάλυψε ο γνωστός κακοποιός Αλμπέρτο ο οποίος κρυβόταν πίσω από τις ληστείες των Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιόχαν Κρόιφ. Μάλιστα σύμφωνα με λεγόμενά του σέβεται τόσο πολύ τον Μέσι που ούτε αυτός επιχειρεί αν τον ληστέψει αλλά αποτρέπει κι άλλους από το να το κάνουν.

Μιλώντας στο podcast «El Espaniol» αποκάλυψε τα εξής: «Ληστέψαμε τον Μπενζεμά. Ήμασταν επίσης, πίσω από τη ληστεία του Κριστιάνο στη Μαδέρα, αλλά τα λάφυρα δεν ήταν κάτι αξιοσημείωτο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω σταματήσει πολλές φορές τους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν έφοδο στο σπίτι του Μέσι, τους ανθρώπους που με ζήτησαν, αλλά δεν μπορώ να τους σταματήσω όλους. Αυτή τη φορά κατάφερα να το κάνω κι είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό.

Πρόσφατα, σχεδόν έναν χρόνο πριν, μου ζήτησαν να διαρρήξω το σπίτι των γονιών του Μέσι. Ο Μέσι ήταν ήδη στο Παρίσι. Πήγα να το δω, γιατί ξέρω πολύ καλά την περιοχή, και δεν ήθελα. Από σεβασμό στον Μέσι δεν το έκανα, γιατί τον αγαπώ».

Είναι σύνηθες φαινόμενο ποδοσφαιριστές να πέφτουν θύματα ληστείας καθώς το πρόγραμμά τους με την ομάδα μπορεί να διαρρεύσει πολύ εύκολα κάνοντας τη ζωή των κακοποιών πιο εύκολη όταν κανείς δεν είναι μέσα στο σπίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ