Αλ Νασρ και Ντε Μπρόινε «μιλούν» ενόψει καλοκαιριού

Αλ Νασρ και Ντε Μπρόινε «μιλούν» ενόψει καλοκαιριού

Οι υπεύθυνοι της Pro League συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και με άλλους διάσημους άσους, αυτή τη φορά με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζουν να «κυνηγούν» μεγάλα αστέρια της Ευρώπης και επιμένουν για την απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Οι υπεύθυνοι της Pro League δεν σταματούν και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και με άλλους διάσημους άσους, έχοντας κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Βέλγο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι.

Να σημειωθεί πως στη θερινή μεταγραφική περίοδο οι ομάδες του πρωταθλήματος δαπάνησαν συνολικά 870 εκατ. ευρώ και τώρα η Αλ Νασρ συνάντησε τον ατζέντη του Κέβιν Ντε Μπρόινε για να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ παράγοντας της Αλ Νασρ κατέθεσε τεράστια προσφορά για να πάρει τα δικαιώματα του Βέλγου σταρ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το καλοκαίρι του 2025.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ντε Μπρόινε δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει στη Σαουδική Αραβία, όχι όμως τον Ιανουάριο και στο τέλος της σεζόν θα μιλήσει ξανά με τη διοίκηση της Αλ Νασρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ