Ποτσετίνο: «Πολλοί προπονητές ήθελαν VAR, αλλά όταν είναι εναντίον μας, παραπονιόμαστε»

Ποτσετίνο: «Πολλοί προπονητές ήθελαν VAR, αλλά όταν είναι εναντίον μας, παραπονιόμαστε»

Μετάτη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνι, μίλησε για το... ατελείωτο VAR και την είσοδο της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο.

Η Τσέλσι πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου και έσπασε το αήττητο της Τότεναμ! Στην επιστροφή του Ποτσετίνο στο πρώην σπίτι του, οι «μπλε» επικράτησαν με 4-1 της ομάδας του Ποστέκογλου που από το 55′ έπαιζε με εννιά παίκτες, αλλά πάλεψε σχεδόν μέχρι το φινάλε.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Τότεναμ με 4-1, εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός προπονητής της Τσέλσι, σχολίασε το… ατελείωτο VAR στην αναμέτρηση, την επιστροφή του ως αντίπαλος της Τότεναμ, αλλά και την είσοδο της τεχνλογίας στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Αρχές Νοεμβρίου δεν καταστράφηκε κανείς, αλλά η «σφαλιάρα» δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη από τον Ολυμπιακό

Λίγο μετά την λήξη του λονδρέζικου ντέρμπι, ο Αργεντινός προπονητής της Τσέλσι, δήλωσε:

«Αξίζαμε την νίκη, τους αναγκάσαμε να κάνουν λάθη. Η απόδοσή μας ήταν καλή συνολικά. Η Τότεναμ παίζει πολύ καλά, με πολλή αυτοπεποίθηση. Παίξαμε ενάντια στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και αξίζαμε τη νίκη. Αυτοί οι τρεις βαθμοί μπορούν να μας κάνουν καλό στην συνέχεια. Ολα όσα είδαμε σήμερα το βράδυ ήταν σωστά.

Η άφιξη της τεχνολογίας, είναι για το ποδόσφαιρο που θέλαμε, τώρα δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Στην αρχή ήμουν κατά του VAR, αλλά μετά το υποστήριξα. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να ελεγχθούν. Απόψε είχε πολύ πρόσθετο χρόνο, είναι αλήθεια, δεν ξέρω καν εάν είναι… 1 ή 2 το μεσημέρι. Πολλοί προπονητές ήθελαν VAR, αλλά όταν είναι εναντίον μας, παραπονιόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ