Σκέφτεται το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής ο Σκαλόνι!

Σκέφτεται το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής ο Σκαλόνι!

Ο Λιονέλ Σκαλόνι παραδέχθηκε μετά το ματς της Αργεντινής πως το μέλλον του στην ομάδα δεν είναι σίγουρο.

Η νίκη της Αργεντινής στο «Μαρακανά» με 1-0 κόντρα στη Βραζιλία σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και οπαδών με αποτέλεσμα ο αγώνας να ξεκινήσει με 30 λεπτά καθυστέρηση.

Βέβαια οι φίλαθλοι της χώρας ανησυχούν καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής τους, Λιονέλ Σκαλόνι, δήλωσε πως σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του στην ομάδα. Αρχικά τόνισε την προσήλωση που χρειάζεται ενώ στη συνέχεια καθησύχασε τους πάντες υποστηρίζοντας ότι δεν θα αποχωρήσει τώρα.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και οπαδών στο Βραζιλία-Αργεντινή! (vids)

Αναλυτικά είπε: «Πρέπει να σκεφτώ πολύ για το τι θα κάνω με το μέλλον μου… Αυτή η ομάδα σε απαιτεί μόνιμα, πρέπει να έχεις τη μέγιστη δυνατή ενέργεια. Δεν είναι αποχαιρετισμός, αλλά ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Η ομάδα χρειάζεται έναν προπονητή που να έχει όλη την δυνατή ενέργεια».

Ο 45χρονος από τον Αύγουστο του 2018 που κάθεται στον πάγκο της Αργεντινής έχει 52 νίκες, 12 ισοπαλίες και 7 ήττες σε 71 αγώνες. Έχει κατακτήσει 1 Κόπα Αμέρικα, 1 Κύπελλο Πρωταθλητριών CONMEBOL-UEFA ενώ το αποκορύφωμα ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ