O Παυλίδης βρίσκεται στην λίστα της Άρσεναλ, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

O Παυλίδης βρίσκεται στην λίστα της Άρσεναλ, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Η Άρσεναλ κινείται για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής και ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται μέσα στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα

Η Άρσεναλ θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και ήδη οι Κανονιέρηδες έχουν βγει στην… αγορά προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο για την αιχμή του δόρατός τους.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κανούρ, μέσα στην λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των Λονδρέζων βρίσκεται και ο Έλληνας επιθετικός της Αλκμάαρ, Βαγγέλης Παυλίδης. Ο 25χρονος διεθνής άσος έχει πραγματοποιήσει καλές χρονιές με τον ολλανδικό σύλλογο και έχει ανεβάσει τις μετοχές, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες από την Αγγλία να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Διαβάστε επίσης: Μέγας Θρύλος πάτησε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης (3-0)

Η Αλκμάαρ κοστολογεί τον Παυλίδη στα 25 εκατομμύρια ευρώ, με τον Έλληνα επιθετικό να αποτελεί και φέτος τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. O Παυλίδης έχει σκοράρει συνολικά 22 φορές σε 27 συμμετοχές.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο tweet οι άλλοι υποψήφιοι επιθετικοί για την Άρσεναλ είναι οι Μπόρχα Μαγιοράλ,  Ίβαν Τόνεϊ, Τζόναθαν Νταβίντ και Σεχρού Γκιρασί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ