H Τότεναμ ολοκλήρωσε το deal με την Τζένοα για την αγορά του Ντραγκούσιν (pic)

H Τότεναμ ολοκλήρωσε το deal με την Τζένοα για την αγορά του Ντραγκούσιν (pic)

Παίκτης της Τότεναμ είναι με κάθε επισημότητα ο Ράντου Ντραγκούσιν, με τα Σπιρούνια να ανακοινώνουν την αγορά του Ρουμάνου αμυντικού από την Τζένοα

H Tότεναμ ολοκλήρωσε την δεύτερη μεταγραφή της στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, μετά τον δανεισμό του Τίμο Βέρνερ από την Λειψία. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου προχώρησε σε μία πολύ σημαντική προσθήκη στα μετόπισθεν, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράντου Ντραγκούσιν.

Τα σπιρούνια έφτασαν σε συμφωνία με την Τζένοα για την αγορά του Ρουμάνου αμυντικού, σε ένα deal που αναμένεται να φτάσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Οι Λονδρέζοι θα καταβάλλουν άμεσα 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ 5 εκ. προβλέπονται στην συμφωνία με την μορφή μπόνους. Mάλιστα, αυτή είναι η τρίτη ακριβότερη πώληση στην ιστορία των Γενοβέζων.

Διαβάστε επίσης: Ο «άλλος» Καρβαλιάλ, ο τσαμπουκάς του Μασούρα και οι… καταρρίψεις

Ο 21χρονος αμυντικός έβαλε την υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας 6,5 χρόνων (δηλ. λήγει το 2030) και θα αγωνιστεί με την φανέλα της Τότεναμ στην Premier League, κάτι που ήθελε πολύ και ο ίδιος όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Νταργούσιν έχει πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές με την Τζένοα, με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ