Ρέγες : Ανακοινώθηκε από ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Κίνας

Ρέγες : Ανακοινώθηκε από ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Κίνας

Ο 34χρονος Ισπανός φορ υπέγραψε συμβόλαιο με την ουραγό της δεύτερης κατηγορίας της Κίνας Ξιντζιάνγκ Τιανσάν Λέοπαρντ!

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο οποίος είναι στην Κίνα. Μάλιστα, ο έμπειρος Ισπανός επιθετικός δεν διάλεξε ομολογουμένως και την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε. Εξάλλου, δεν υπάρχουν λίγοι ποδοσφαιριστές που στη «δύση» της καριέρας τους επιλέγουν να αγωνιστούν σε μια ομάδα περισσότερο για τις οικονομικές απολαβές που προσφέρει το κινεζικό ποδόσφαιρο.

Ο Ρέγες βρέθηκε στην Κίνα και υπέγραψε συμβόλαιο με την Ξιντζιάνγκ Τιανσάν Λέοπαρντ. Η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης κατηγορίας με μόλις πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες σε δεκατρία παιχνίδια! Αναμφίβολα έκανε την κορυφαία μεταγραφή της ιστορίας της με την απόκτηση του άλλοτε άσου της Σεβίλλης.

Να αναφέρουμε ότι το πρωτάθλημα έχει διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Ρέγες θα κάνει το ντεμπούτο του από το Σάββατο 14 Ιουλίου, όταν ξαναρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Στόχος της νέας του ομάδας είναι να βοηθηθεί στο σκοράρισμα από τον νεοαποκτηθέντα Ισπανό αριστεροπόδαρο άσο προκειμένου να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση.

https://twitter.com/titan_plus/status/1004331381793566720

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ