Οι λόγοι της απουσίας του Μέσι από τα βραβεία The Best της FIFA

Οι λόγοι της απουσίας του Μέσι από τα βραβεία The Best της FIFA

O Λιονέλ Μέσι πήρε και το βραβείο The Best της FIFA, όμως ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν βρέθηκε στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο αφού ξεκίνησε την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν με την Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να σαρώνει τα ατομικά βραβεία καθώς μετά την 8η Χρυσή Μπάλα πριν από λίγους μήνες, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ κατέκτησε και το βραβείο The Best που διοργανώνει η FIFA, ως ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη για το 2023, αφήνοντας πίσω του τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο κατά πολλούς καλύτερος ποδοσφαιριστής της γενιάς του, ωστόσο, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (15/1) στο Λονδίνο προκειμένου να παραλάβει το βραβείο του. Γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Διαβάστε επίσης: «Ετοιμάζει τα συμβόλαια και ταξιδεύει για τον Ολυμπιακό ο Κάρμο»

Όμως, η απουσία του δικαιολογείται από το γεγονός ότι ο 36χρονος άσος εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Ίντερ Μαϊάμι και ένα ταξίδι στην Αγγλία θα τον άφηνε εκτός για τρεις με τέσσερις ημέρες.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από την Αργεντινή ο Pulga θέλει να προσαρμοστεί στο νέο ποδοσφαιρικό του ημερολόγιο στο MLS, αφού στο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα της  Αμερικής την περασμένη σεζόν αντιμετώπισε κάποια προβλήματα και η επιθυμία του είναι κάνει μια σωστή προετοιμασία, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει τον Φλεβάρη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Μέσι, ο οκτώ φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έχει πάρει στα σοβαρά την προετοιμασία του, αφού έχει τεράστια δίψα για νέες επιτυχίες τόσο με την Ίντερ Μαϊάμι, όσο φυσικά και με την εθνική Αργεντινής στο Copa America το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ