Χαμός με Ραπτόπουλο και Βουλγαράκη: Τα σχόλια για τη σχέση της με τον Ιωαννίδη και η απάντηση της παρουσιάστριας (vids)

Χαμός με Ραπτόπουλο και Βουλγαράκη: Τα σχόλια για τη σχέση της με τον Ιωαννίδη και η απάντηση της παρουσιάστριας (vids)

Με μήνυμά της στον Κώστα Ραπτόπουλο η Ελένη Βουλγαράκη απάντησε στα σχόλια του γνωστού παραγωγού για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη και του ζήτησε να μην αναφερθεί ξανά σε εκείνους.

Ένας κακός χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά τα σχόλια του Κώστα Ραπτόπουλου για τη σχέση του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη.

Στο βίντεό του μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ο γνωστός παραγωγός σχολίασε την απόδοση του Έλληνα φορ και το γεγονός ότι τραυματίστηκε, τονίζοντας πως έχει επηρεαστεί από τη σχέση του με την παρουσιάστρια η οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τον «έχει ξεζουμίσει».

Διαβάστε επίσης: Ο Μιλουτίνοφ βγαίνει… μπροστά την κατάλληλη στιγμή (vids)

Το βίντεο μετά το ντέρμπι:

Όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από την Βουλγαράκη που έστειλε προσωπικό μήνυμα στο instragram του Ραπτόπουλου και αφού του εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για τα σχόλιά του και τις αναφορές στη διαφορά ηλικίας τους, ζήτησε να μην ασχοληθεί ξανά με εκείνη και τη σχέση της.

Το μήνυμα διαβάστηκε στον «αέρα» του βίντεο που έκανε ο Ραπτόπουλος για να… απολογηθεί στην παρουσιάστρια, με τον παραγωγό να αναφέρει αρχικά πως  «Μου άρεσε που μια γυναίκα θίχτηκε και χωρίς να βάλει δεύτερους και τρίτους, το εξέφρασε. Σπάνια το συναντάς. Ούτε άντρας δεν ξηγιέται έτσι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρώ γυναίκες. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Όταν τα φτιάχνει ένας ποδοσφαιριστής με μια κυρία της showbiz, ασχολούμαστε μαζί σας. Δεν έχω τίποτα προσωπικό ούτε με τον Ιωαννίδη, ούτε με εσάς».

Για να πει στη συνέχεια πως: «Να σας πω τι συμβαίνει με τις μεγαλύτερες γυναίκες. Εμάς μας εξιτάρει να γνωρίζουμε μεγαλύτερες γυναίκες. Ξέρω από εμπειρία ότι είναι εθιστικό για εμάς τους άντρες να έχουμε συντρόφους μεγαλύτερες γυναίκες. Δε νομίζω ότι σας πρόσβαλα. Εμείς στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιούμε αργκό. Δε σας έκανα επίθεση. Κάνουμε περισσότερο σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες. Μας εξιτάρει. Αυτό εννοούσα».

Στο τέλος ο Ραπτόπουλος υποσχέθηκε πάντως πως δεν θα αναφερθεί ξανά σε αυτό το θέμα και στη σχέση της με τον Ιωαννίδη.

Δείτε το βίντεο με την… απολογία του Ραπτόπουλου προς την Βουλγαράκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ