Eπίσημο: Ο Αμπέλ Φερέιρα ανανέωσε με την Παλμέιρας μέχρι το 2025

Eπίσημο: Ο Αμπέλ Φερέιρα ανανέωσε με την Παλμέιρας μέχρι το 2025

O Aμπέλ Φερέιρα θα ριζώσει στην Βραζιλία καθώς θα παραμείνει προπονητής της Παλμέιρας, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025

Ο Αμπέλ Φερέιρα, παρά τα σενάρια τα οποία τον ήθελαν είτε να επιστρέφει στην Ευρώπη είτε να αναλάμβανε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, πήρε την μεγάλη απόφαση και ανανέωσε την συνεργασία του για ακόμα ένα χρόνο με την βραζιλιάνικη Παλμέιρας.

Ο 45χρονος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο τιμόνι της Βερντάο και θα καθοδηγήσει την ομάδα του Σάο Πάολο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2025, ενώ το προηγούμενο συμβόλαιό του είχε ισχύ μέχρι το τέλος του 2024.

Διαβάστε επίσης: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Πάπας, οδεύει προς Προμηθέα

Την είδηση αυτή την έκανε γνωστή η πρόεδρος της Παλμέιρας, Λέιλα Περέιρα, η οποία παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (16/1):

«Ήταν μεγάλη επιθυμία μου να κρατήσω έναν τόσο νικηφόρο προπονητή, ο οποίος ήταν μαζί μας τόσο καιρό. Και νομίζω ότι είναι σπουδαία νέα για τους οπαδούς μας, για τον θεσμό και για τον Άμπελ και την τεχνική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ χαρούμενος, πιστεύει σε αυτή τη συνέχεια του έργου. Η νίκη είναι πάντα αδύνατη, αλλά θα είμαστε πάντα πρωταγωνιστές. Πώς; Διατηρώντας την ομάδα μας, δίνοντάς τους σταθερότητα, δίνοντας ασφάλεια στη δουλειά όλων των επαγγελματιών», δήλωσε η πρόεδρος της Βερντάο.

Ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στη Βραζιλία από το 2020 και έχει ήδη κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Βραζιλίας, δύο Copa Libertadores, ένα Supertaça Sudamericana, ένα Taça do Brasil και ένα Supertaça do Brasil. Αυτή θα είναι η πέμπτη χρονιά που ξεκινάει ως προπονητής της Παλμέιρας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ