Επίσημο: Συμπαίκτης του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι ο Φρέιρε (pic)

Επίσημο: Συμπαίκτης του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι ο Φρέιρε (pic)

Ο Νίκολας Φρέιρε ανακοινώθηκε από την Ίντερ Μαϊάμι, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να γίνεται συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι

Συμπαίκτης με τους Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι είναι πλέον ο Νίκολας Φρέιρε. Όπως ανακοίνωσε η Ίντερ Μαϊάμι, ο Αργεντίνος αμυντικός θα αγωνιστεί στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ως δανεικός από την Πούμας όλο το 2024.

Διαβάστε επίσης: Για Παναθηναϊκό και Μπακαμπού γράφουν οι Τούρκοι

Ο πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, δεν υπολογιζόταν από την μεξικανική ομάδα και παραχωρήθηκε στον αμερικανικό σύλλογο, με τον 29χρονο άσο να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του MLS. Ο Φρέιρε θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή της Ίντερ Μαϊάμι, η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει τον προσεχή Φλεβάρη.

Ο Αργεντίνος αμυντικός με την φανέλα των Ερυθρόλευκων πραγματοποίησε 9 συμμετοχές κι έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Οκτώβρη, όταν και τραυματίστηκε στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Φρέιρε, εκτός από τους Σουάρες και Μέσι θα βρει στην ομάδα του Μαϊάμι τους Μπούσκετς και Άλμπα, ενώ προπονητής του θα είναι ο συμπατριώτης του Τάτα Μαρτίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ