Η dream team του Ντι Μαρία: Άφησε εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Ποιους επέλεξε (pics+vids)

Η dream team του Ντι Μαρία: Άφησε εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Ποιους επέλεξε (pics+vids)

Ο Αργεντινός έκανε την έκπληξη, αφήνοντας εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι συνεργάστηκαν με τον Πορτογάλο για αρκετά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης…

Ροσάριο Σεντράλ, Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και ξανά Μπενφίκα.

Η διαδρομή του 35χρονου πλέον Άνχελ Ντι Μαρία (14/2/1988), ο οποίος στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με τα σπουδαιότερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως είναι οι Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο και Μασεράνο.

Διαβάστε επίσης: Ήττα για τους Μπακς στην επιστροφή του Λίλαρντ στο Πόρτλαντ

Παίκτες που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του αθλήματος και έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους σε όσες ομάδες έχουν αγωνιστεί. Συλλόγους και εθνικές.

Με ποδοσφαιριστές που έχει συνεργαστεί τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε εθνικό, με τον Αργεντινό εξτρέμ να αφήνει εκτός 11άδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι οι δύο τους είχαν συνεργαστεί άψογα για πολλά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια ενδεκάδα, στην οποία όμως έβαλε δύο άλλους πρώην συμπαίκτες του στη Βασίλισσα. Τον Μαρσέλο και τον Σέρχιο Ράμος.

Πιο αναλυτικά, στη θέση του τερματοφύλακα επέλεξε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, με τον οποίο έχουν παίξει μαζί σε 30 παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Αργεντινής και μάλιστα πριν ένα χρόνο κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Στην τετράδα της άμυνας επέλεξε τους Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν – 159 ματς), Χαβιέρ Μασεράνο (Αργεντινή – 89 παιχνίδια), Νικόλας Οταμέντι (Αργεντινή, Μπενφίκα – 108 αγώνες) και Μαρσέλο (Ρεάλ – 125 ματς). Στο κέντρο εκτός από τον εαυτό του (883 παιχνίδια καριέρας) επέλεξε επίσης τους Ρουί Κόστα (Μπενφίκα – 38 αγώνες) και Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν 110 ματς), ενώ στην τριάδα της επίθεσης έβαλε τους Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί – 151 παιχνίδια), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (41 – ματς) και φυσικά τον Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή, Παρί, 136 αναμετρήσεις, σ.σ μέσα σε παρένθεση τα παιχνίδια τα οποία έπαιξε μαζί τους).

Δείτε τη σχετική λίστα:

Και τη σχετική ανάρτηση:

Εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια ηχηρή απουσία από την dream team του Ντι Μαρία, εκτός επιλογών έμειναν επίσης παίκτες όπως ο Κάρλος Τέβες και Πάουλα Ντιμπάλα, αλλά και αρκετοί ακόμα που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ