Ο Ίτο εγκατέλειψε την αποστολή της Ιαπωνίας μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Ίτο εγκατέλειψε την αποστολή της Ιαπωνίας μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Την ώρα που η Ιαπωνία βρίσκεται στο Κατάρ για το Ασιατικό Κύπελλο, ο Τζούνια Ίτο εγκατέλειψε την αποστολή μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση δύο γυναικών

Η Εθνική ομάδα της Ιαπωνίας βρίσκεται στην Ντόχα του Κατάρ και συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Ασιατικού Κυπέλλου κόντρα στο Ιράν για τα προημιτελικά του θεσμού (3/4, 13:30).

Ωστόσο, μία απρόσμενη εξέλιξη ήρθε να ταράξει την ηρεμία στην αποστολή των Σαμουράι, καθώς ο Ιάπωνας επιθετικός Τζούνια Ίτο κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε δύο γυναίκες. Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός της Ρεμς αποχώρησε από το Κατάρ κι επέστρεψε στην Γαλλία.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ- Εξώδικο στον Λουτσέσκου οι Πράσινοι

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (1/2) έγινε γνωστό ότι αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον Ίτο, προκειμένου να διαπιστώσει εάν ευσταθούν οι κατηγορίες. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αν και αρνείται τις κατηγορίες, τέθηκε εκτός συνέχειας του Asian Cup και τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στους Ιρανούς. Η έκθεση των αστυνομικών αρχών αναφέρει ότι ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής είχε εμπλακεί σε ανεπιθύμητη σεξουαλική συμπεριφορά σε δύο γυναίκες, οι οποίες ήταν μεθυσμένες, σε ξενοδοχείο στην Οσάκα τον περασμένο Ιούνιο, όταν ήταν στην αποστολή της Ιαπωνίας για τον φιλικό αγώνα με το Περού.

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας πήρε θέση για τις συγκεκριμένες καταγγελίες και με επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε: «Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν κάποιες ανακρίβειες στους ισχυρισμούς, όμως το θέμα χρειάζεται προσοχή». Ενώ, και ο Ιάπωνας ομοσπονδιακός προπονητής, Χατζίμε Μοριγιάσου, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο περιστατικό, απάντησε: «Δεν έχω πλήρη επίγνωση του ισχυρισμού ακόμα. Θα το αντιμετωπίσω αφού το εξετάσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ