Άρης: Επέστρεψε ο Κουέστα, ανέβασε ρυθμούς ο Ρόουζ

Άρης: Επέστρεψε ο Κουέστα, ανέβασε ρυθμούς ο Ρόουζ

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ο Γάλλος στόπερ συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης, ενώ αντίθετα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Φαμπιάνο και Ζουλ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου του Άρη για τους Φαμπιάν Κουέστα και Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, ενώ ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Φαμπιάνο και Ζουλ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της αυριανής (2/2) προπόνησης, ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή του εκτός έδρας σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (03/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Και στο πρόγραμμα της Πέμπτης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία, rondo game και passing game για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Χουλιάν Κουέστα προπονήθηκε κανονικά, ο Λίντσεϊ Ρόουζ ακολούθησε μεγάλο μέρος του προγράμματος, ενώ οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Ζαν Ζουλ Εμβοντό συνέχισαν το δικά τους προγράμματα (θεραπεία).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (19:30)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ