Στην Αλάνιασπορ ο Χουάνγκ Ουί-Τζο (pic)

Στην Αλάνιασπορ ο Χουάνγκ Ουί-Τζο (pic)

Την απόκτηση του Χουάνγκ Ουί-Τζο ανακοίνωσε η Αλάνιασπορ, με τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό να παραχωρείται από τον Νότιγχαμ Φόρεστ ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός ανακοινώθηκε από την τουρκική Αλάνιασπορ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ στην Νόριτς της Τσάμπιονσιπ, όπου έπαιξε σε 18 ματς με απολογισμό 3 γκολ, και τώρα θα παραχωρηθεί με το ίδιο καθεστώς στον τουρκικό σύλλογο, στον οποίο θα αγωνιστεί ως το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Μουργκ μέχρι το 2026

Ο 31χρονος διεθνής άσος, μετά την παρουσίασή του δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους, ξεκινώντας από τον πρόεδρό μας, για το ενδιαφέρον τους για μένα. Από την πρώτη στιγμή που έφτασα, όλοι με έκαναν να νιώσω πολύ ευπρόσδεκτος. Φυσικά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο, στις προπονήσεις, στον αγώνα, παντού και θα προσπαθήσω να προσφέρω στην ομάδα. Ανυπομονώ να μπω στην ομάδα το συντομότερο δυνατό».

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν (2022-2023) ο Χουάνγκ αγωνίστηκε στους ερυθρόλευκους, με τους οποίους πραγματοποίησε 12 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ