Ήττα της Ίντερ Μαϊάμι από τη Βίσελ Κόμπε (4-3 πεν.) – Έπαιξε 30′ ο Μέσι

Ήττα της Ίντερ Μαϊάμι από τη Βίσελ Κόμπε (4-3 πεν.) – Έπαιξε 30′ ο Μέσι

Η Ίντερ Μαϊάμι ηττήθηκε από την Ιαπωνική Βίσελ Κόμπε στη διαδικασία των πέναλτι (4-3) στο πλαίσιο αγώνα προετοιμασίας.

Ο Λιονέλ Μέσι, που ήταν αμφίβολος λόγω πόνου στο μηριαίο, έπαιξε τελικά το τελευταίο μισάωρο του φιλικού αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι, η οποία ηττήθηκε με 4-3 στα πέναλτι (0-0) από την ιαπωνική ομάδα Βίσελ Κόμπε, σήμερα (7/2) στο Τόκιο.

Σε αντίθεση με τους θυμωμένους φιλάθλους στο Χονγκ Κονγκ, που δεν είδαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ να παίζει, οι 28.614 Ιάπωνες οπαδοί έμειναν ενθουσιασμένοι στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ο Μέσι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 60′, γνωρίζοντας την αποθέωση του νεανικού κοινού, μέσα στο τσουχτερό κρύο. Στο 79ο λεπτό, ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν είχε ευκαιρία να σκοράρει όταν βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ήταν το αποκορύφωμα αυτού του μάλλον βαρετού αγώνα, κατά τον οποίο ο Ουρουγουανός Λουίς Σουάρες παραλίγο να λάμψει με ένα ακροβατικό ψαλίδι,σ το οποίο η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, που κέρδισε η πρωταθλήτρια Ιαπωνίας, χωρίς να έχει την ευκαιρία να σουτάρει ο Μέσι.

«Στην προπόνηση χθες (6/2) μας είπε ότι αισθανόταν καλύτερα. Στη συνέχεια συμφωνήσαμε ότι θα έπαιζε 30 λεπτά», είπε ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Χεράρδο Μαρτίνες, μετά τη συνάντηση.

Ο σύλλογος από τη Φλόριντα που προετοιμάζει τη σεζόν του MLS, το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής που θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Ασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ