Η Λίβερπουλ κάνει πράξη το όνειρο του Έρικσον

Η Λίβερπουλ κάνει πράξη το όνειρο του Έρικσον

O Σβεν Γκόραν Έρικσον θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα κάτσει στο πάγκο της Λίβερπουλ σε φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των Θρύλων των Ρεντς κι εκείνων του Άγιαξ τον προσεχή Μάρτιο

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικά πλανήτη πριν μερικές εβδομάδες, όταν ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σουηδίας πως διαγνώστηκε με καρκίνο και του μένει πλέον ένας χρόνος ζωής.

Κάνοντας τον απολογισμό της ζωής και της καριέρας του ο Σουηδός βετεράνος παραδέχθηκε πως ένα από τα ανεκπλήρωτα όνειρά του στην μέχρι τώρα πορεία του είναι ότι δεν κατάφερε να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ. Οι Ρεντς, ωστόσο, θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία του Σουηδού προπονητή, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρεις μεταγραφές από Γερμανία θέλει ο Τεν Χαγκ

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα από το Μέρσεϊσαϊντ ο Έρικσον θα έχει την ευκαιρία να κοουτσάρει την αγαπημένη του Λίβερπουλ τον προσεχή Μάρτη, και συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου,  σε φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των Legends της ομάδας, κι εκείνων του Άγιαξ στο «Άνφιλντ»!

Ο Έρικσον θα καθίσει στον πάγκο δίπλα σε θρύλους της Λίβερπουλ όπως ο Ίαν Ρας, ο Τζον Μπαρνς και ο Τζον Όλντριτζ και θα έχει υπό τις οδηγίες του παίκτες όπως οι Ντούντεκ, Σκρέτλ, Τζιμπρίλ Σισέ, Ράιαν Μπάμπελ κ.α. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από αυτόν τον αγώνα θα πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα του Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ