Αυτός είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος

Αυτός είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος

Η UEFA γνωστοποίησε τον διαιτητή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στη Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» του απέναντι στη Φερεντσβάρος, για τα πλέι οφ του Europa Confernce League, με στόχο φυσικά την πρόκριση στη φάση των «16» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, η UEFA γνωστοποίησε και τον διαιτητή που θα διευθύνει την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Ούγγρους. Και αυτός θα είναι ο Σουηδός, Γκλεν Νίμπεργκ. Βοηθοί του θα είναι οι Μεχμέτ Τσουλούμ και Αντρέας Σόντερκβιστ, ενώ στο VAR θα είναι δύο Γερμανοί, ο Μάρκο Φριτς και ο Σέρεν Στορκς.

Ο Νίμπεργκ δεν είναι άγνωστος στους Ερυθρόλευκους, αφού έχει βρεθεί τρεις φορές στο παρελθόν στον δρόμο τους. Η πρώτη ήταν στις 11/8/2022 στην πρόκριση επί της Σλόβαν στην Μπρατισλάβα στα πέναλτι, η δεύτερη στις 13/11/2022 στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0 για την Super League και η τρίτη ήταν φέτος στις 10/8/2023 στο Ολυμπιακός-Γκενκ 1-0 για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Παράλληλα φέτος βρέθηκε στο ΑΕΚ-Μαρσέιγ 0-2 για τους ομίλους του Europa League στις 9/11/2023, ενώ «σφύριξε» και σε τέσσερα ματς ομίλων Champions League: Μπάγερν-Μαν. Γιουνάιτεντ 4-3, Σεβίλλη-Άρσεναλ 1-2, Μαν. Σίτι-Λειψία 3-2 και Ντόρτμουντ-Παρί 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ