Ο Αγουέρο διέψευσε τις φήμες για επιστροφή του στην ενεργό δράση

Ο Αγουέρο διέψευσε τις φήμες για επιστροφή του στην ενεργό δράση

Τέλος στα σενάρια για επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους έβαλε ο Κουν Αγουέρο, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε στο Twitch

Τις τελευταίες ημέρες στα μέσα στης Αργεντινής κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Κουν Αγουέρο θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για χάρη της Ιντεπεντιέντε, 2,5 χρόνια μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, αναγκάζοντάς τον να κρεμάσει πρόωρα πρόωρα τα παπούτσια του.

Διαβάστε επίσης: «Το… κανόνι του Ολυμπιακού» – Αποθέωση για τον Ελ Κααμπί στο Μαρόκο

Ο Αργεντίνος σταρ, όμως, έβαλε τέλος σε όποια σενάρια είχαν διαδοθεί τις προηγούμενες μέρες, με τον 35χρονο να απαντάει σε ερώτηση χρήστη του Twitch σχετικά με το μέλλον του.

«Τα νέα θα φτάσουν σε πολλούς. Είναι εντελώς ψέμα. Δεν πρόκειται να προπονηθώ με την Ιντεπεντιέντε. Μερικές φορές εφευρίσκουν πράγματα, γιατί μόλις τις προάλλες μίλησα με τον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι καλά. Αλλά προφανώς, για να επιστρέψω για να προπονηθώ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας θα χρειαζόταν να κάνω πολλές προπονήσεις», ανέφερε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε ότι ο Αγουέρο αποσύρθηκε πρόωρα σε ηλικία μόλις 33 ετών, αφού διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία που δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ