Υπογράφει στο MLS ο Ρούνεϊ

Υπογράφει στο MLS ο Ρούνεϊ

Ο 32χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Οριστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και το MLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς ο επιθετικός της Έβερτον έφτασε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της DC Γιουνάιτεντ, με το κόστος της μεταγραφής του Άγγλου στράικερ θα φτάνει τα 12,5 εκατομμύρια λίρες. Ο 32χρονος άσος δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή των ζαχαρωτών, Μάρκο Σίλβα και θα περάσει τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ρούνεϊ δεσμευόταν για έναν ακόμη χρόνο με την Έβερτον, ωστόσο εγκαταλείπει νωρίτερα την ομάδα με την οποία αναδείχτηκε, μετρώντας 11 γκολ και 3 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο πολύπειρος άσος επέστρεψε στην Έβερτον τον Ιούλιο του 2017. Είχε φύγει από τους μπλε σε ηλικία 18 ετών με προορισμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 13 χρόνια και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ