Ο Σβεν – Γκόραν Έρικσον γνώρισε την αποθέωση από το Άνφιλντ (vid)

Ο Σβεν – Γκόραν Έρικσον γνώρισε την αποθέωση από το Άνφιλντ (vid)

Το Άνφιλντ και ο κόσμος της Λίβερπουλ αποθέωσε τον Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ο οποίος καθοδήγησε του Legends της Λίβερπουλ απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Άγιαξ.

Ο Σβεν – Γκόραν Έρικσον, ο οποίος ανακοίνωσε, πριν λίγο καιρό, πως πάσχει από καρκίνο και του μένει λιγότερος από ένας χρόνος ζωής, αποκάλυψε πως είχε όνειρο να κάτσει στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Αμπρίνες με τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ: «Όλα άλλαξαν μετά την τεχνική ποινή στον Αταμάν»

Οι Reds τού έκαναν το δώρο και έτσι ο Σουηδός βετεράνος προπονητής  έκατσε στον πάγκο των Legends της Λίβερπουλ σε φιλικό ματς απέναντι σε αυτούς του Άγιαξ. Μάλιστα, αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ.

Νωρίτερα, 0 76χρονος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την τιμή που του έκανε ο σύλλογος, ενώ ο Έρικσον, μάλιστα, είχε συνάντηση με τον Γιούργκεν Κλοπ λίγη ώρα πριν τη σέντρα και τους δύο άνδρες να έχουν θερμό εναγκαλισμό.«Θρύλος» ήταν η πρώτη κουβέντα του Κλοπ όταν αντίκρισε τον ομόλογό του, με τον Έρικσον από την πλευρά του να ανταπαντάει «τι θρύλος» αναφερόμενος στον Γερμανός και να κάνει μία υπόκλιση προς τιμήν του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ