Το βίντεο από την προσωρινή αποφυλάκιση του Άλβες μετά την καταβολή της εγγύησης

Το βίντεο από την προσωρινή αποφυλάκιση του Άλβες μετά την καταβολή της εγγύησης

Ο Ντάνι Άλβες αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και τον γύρο του διαδικτύου κάνει το video που μεταδίδει την στιγμή της αποχώρησής του από την φυλακή

Ο Ντάνι Άλβες κατέβαλε την εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ και μετά από 14 μήνες βγήκε από τη φυλακή, από τη στιγμή που το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή του.

Ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα αποχώρησε από την φυλακή Brians 2, με το βίντεο της αποφυλάκισής του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της Φενέρ και η ανατροπή δεδομένων ενόψει Ολυμπιακού

Θυμίζουμε πως η Εισαγγελία έχει ασκήσει έφεση κατά της ποινής του Βραζιλιάνου ώστε αυτή να αυξηθεί. Ήδη έχει εκτίσει 14 μήνες ποινής όντας σε φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου 2023, με το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης να βγάζει απόφαση στις 20 Μαρτίου 2024 για την προσωρινή αποφυλάκισή του ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό.

Τα διεθνή ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Άλβες μετέβη στο υπερπολυτελές σπίτι του αξίας 4,6 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο είναι σε απόσταση 25 λεπτών με το αμάξι από την Βαρκελώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ