Παρουσιάστηκε από ομάδα του Ιράν ο Μασούντ (pic)

Παρουσιάστηκε από ομάδα του Ιράν ο Μασούντ (pic)

Παίκτης της Τράκτορ Σάζι, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Ιράν είναι ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε μαζί με τον συμπατριώτη του, Ασκάν Ντεζάγκα.

Ο Σοτζέι Μασούντ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας στην Ένωση όμως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο πρώην μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας όπου ήταν ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Ιράν αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην Τράκτορ Σάζι.

Η ομάδα από το Ιράν ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του 34χρονου πρώην παίκτη και του Πανιωνίου, ο οποίος παρουσιάστηκε με το έτερο μεγάλο απόκτημα του συλλόγου, τον Ασκάν Ντεζάγκα. Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με την Τράκτορ Σάζι κι αναμφίβολα θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα καθώς η δυναμικότητα στο πρωτάθλημα του Ιράν είναι χαμηλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο παίκτες αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι, διότι ο  Ντεζάγκα έλυσε το συμβόλαιο του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ