«Κομμάτια» ο Κλάρενς Ζέεντορφ

«Κομμάτια» ο Κλάρενς Ζέεντορφ

Τι και αν είναι 42 ετών; Ο θρυλικός Κλάρενς Ζέεντορφ έχει ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλοί εν ενεργεία ποδοσφαιριστές!

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ απέδειξε ότι είναι ακόμα διατηρείται σε τέλεια φυσική κατάσταση σαν να μην κρέμασε ποτέ τα παπούτσια του. Ο προπονητής της Εθνικής Καμερούν μπορεί να είναι εδώ και πέντε χρόνια παλαίμαχος, ωστόσο έχει ακόμα σώμα αθλητή. Η δημοσίευσή του μάλιστα στο instagram προκάλεσε τα σχόλια των πρώην συναδέλφων και των ανθρώπων που σχετίζονται με τον κόσμο του ποδοσφαίρου, οι οποίοι δεν πιστεύουν πώς διατηρείται ο Ολλανδός.

Οι Πουγιόλ, Ρομπέρτο Κάρλος, Ντάνι Άλβες, Μαρσέλο είναι μερικοί από αυτούς που έχουν σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία: «Χρειάζεσαι περισσότερο γυμναστήριο» ή « η φωτογραφία είναι πριν οκτώ χρόνια»!

Εκείνος πάντως έγραψε τα εξής: «Αυτή είναι η εποχή του χρόνου όπου οι ποδοσφαιριστές προπονούνται σκληρά, ώστε να είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο της σεζόν. Το να μην αγωνίζεσαι πλέον δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για να παρακάμψεις την προπόνηση, αν και δεν είναι πάντοτε εύκολο το να βρίσκεις το κίνητρο. Ποτέ μου δεν σταματάω να κάνω αθλήματα και να διατηρώ τη φυσική και νοητική κατάστασή μου».

Δείτε το σχετικό ποστ:

https://www.instagram.com/p/BmBXYEAhdVM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ