Καμπιάσο για εθνική Αργεντινής!

Καμπιάσο για εθνική Αργεντινής!

Μεγάλο ποσοστό συγκεντρώνει η πιθανότητα «μετακόμισης» του Εστέμπαν Καμπιάσο στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Αργεντινής, εφόσον ο Χοσέ Πέκερμαν αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας.

Στο παρελθόν έχει αρνηθεί τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, που του πρότεινε να αναλάβει η ομοσπονδία της Αργεντινής. Φέτος βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Κολομβίας ύστερα μάλιστα από εισήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού της ομάδας, Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν. Τώρα, φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην Αλμπισελέστε.

Ο λόγος για τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού (2015-2017), της Ίντερ (2004-2014), της Ρεάλ Μαδρίτης (2002-2004), Εστέμπαν Καμπιάσο…

Το συμβόλαιο του Κούτσου με την εθνική ομάδα της Κολομβίας ολοκληρώθηκε με το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Εντούτοις, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, είναι αρκετά πιθανό να ακολουθήσει τον Χοσέ Πεκερμαν στην Εθνική Αργεντινής, εφόσον ο τελευταίος αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Καφετέρος και να αναλάβει (όπως έντονα φημολογείται) την Μπιανκοτσελέστε, μετά από σχεδόν 12 χρόνια. Ο Καμπιάσο, μάλιστα, έχει κι άλλη πρόταση στα χέρια του εξ’ Ιταλίας. Πιο συγκεκριμένα του έχει προταθεί να αναλάβει τη δεύτερη ομάδα της Ιντερ, αλλά εκείνος δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ