Ο Σιμεόνε τζούνιορ εκπλήρωσε την «προφητεία» του Τσόλο!

Ο Σιμεόνε τζούνιορ εκπλήρωσε την «προφητεία» του Τσόλο!

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Αργεντινής σκοράροντας μάλιστα στη νίκη (3-0) της Αλμπισελέστε κόντρα στη Γουατεμάλα

Ο άσος της Φιορεντίνα βρήκε δίχτυα στην πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής, μια εμφάνιση που ο πατέρας του, Τσόλο Σιμεόνε, πίστευε ότι θα πραγματοποιηθεί από πολύ νεαρή ηλικία.

Το ντεμπούτο του έγινε 16 χρόνια μετά την αποχώρηση του διάσημου τεχνικού από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του κι ο νεαρός άσος αποκάλυψε ότι ο προπονητής της Ατλέτικο είχε προβλέψει τη συμμετοχή του με την μπιανκονέρα φανέλα από τον καιρό που αγωνίζοταν στην Ρίβερ Πλέιτ.

«Ως παιδί, όταν έπαιζα στη Ρίβερ, ο γέρος μου είπε ότι κάποια μέρα θα ήμουν εδώ», δήλωσε ο TyC Sports ο 23χρονος. «Είχα αρκετές ευκαιρίες [στον αγώνα] και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες που δίνουν πάντα τα πάντα για να μπορέσουν να κερδίσουν.Υπήρχαν πολλά νεύρα, άγχος και επιθυμία να δούμε αυτή τη νέα Αργεντινή. Σπρώτο μισό κάναμε ό, τι έπρεπε να κάνουμε και στο δεύτερο υπήρχε λίγη παραπάνω κούραση, αλλά νομίζω ότι κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι».

Η ενθαρρυντική απόδοση της Αργεντινής, παρά την απουσία του Λιονέλ Μέσι, δικαιολόγησε από πολλούς την επιλογή του Λιονέλ Σκαλόνι να προτιμήσει αρκετούς νεαρούς παίκτες.  Ο πρώην βοηθός του Χόρχε Σαμπαόλι έδωσε την ευκαιρία σε 11 νέους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και ήταν ευχαριστημένος με αυτό που είδε.

«Το λιγότερο σημαντικό ήταν το ντεμπούτο μου», δήλωσε ο Σκαλόνι. «Το πιο σημαντικό ήταν το ντεμπούτο πολλών παιδιών και ο στόχος εκπληρώθηκε. Ελπίζουμε ότι είναι το μέλλον. Είμαστε υπερήφανοι που τα παιδιά αυτά κατάφεραν να παίξουν για πρώτη φορά με την εθνική ομάδα και κατάλαβαν πολύ καλά τι σημαίνει να παίζεις για αυτή τη φανέλα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ