Άνδρας εισέβαλε ένοπλος στο γήπεδο απειλώντας παίκτες! (pics)

Άνδρας εισέβαλε ένοπλος στο γήπεδο απειλώντας παίκτες! (pics)

Ένοπλη εισβολή κατήγγειλε άνθρωπος ομάδας του πρωταθλήματος της Κένυας στο παιχνίδι της Bandari FC με αντίπαλο την Zoo Kericho

Παίκτες της Bandari FC (ομάδα της Κένυα) φέρονται να δέχθηκαν επίθεση από ένοπλο άνδρα μετά την αναμέτρηση της ομάδας τους κόντρα στην Zoo Kericho την Κυριακή (16/09). Διευθύνων σύμβουλος της Bandari κατήγγειλε ότι το σκηνικό ξεκίνησε λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης όταν άνδρας της ασφάλειας του γηπέδου της Kericho κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος δύο παικτών της ομάδας του.

«Ο άνδρας έμοιαζε μεθυσμένος», δήλωσε ο άνθρωπος της Bandari. «Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα είχε συμβεί αν είχε πυροβολήσει»!

Ο ένοπλος άνδρας απομακρύνθηκε λίγο αργότερα από άνδρες ασφαλείας του γηπέδου. Συναδέλφους του. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του πρωταθλήματος της Κένυας (KPL) Jack Oguda δήλωσε ότι έφτασε στο  γήπεδο λίγο μετά το συμβάν και περιμένει από το σύλλογο μια επίσημη εξήγηση πριν το θέμα κατατεθεί στην πειθαρχική επιτροπή.

Ενώ από πλευρά της, η κενυατική ομοσπονδία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο άνδρας που εισήλθε οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ