Σοκ : Εννιά χρόνια φυλάκιση για τον Ρομπίνιο!

Σοκ : Εννιά χρόνια φυλάκιση για τον Ρομπίνιο!

Βόμβα για τον άλλοτε σταρ της Εθνικής Βραζιλίας, καθώς καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση, εξαιτίας σεξουαλικής επίθεσης σε γυναίκα το 2013, μαζί με άλλους άνδρες.

Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των τελευταίων ετών βρίσκεται προ των πυλών της φυλακής! Ο λόγος για τον Ρομπίνιο, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση εξαιτίας σεξουαλικής επίθεσης!

Συγκεκριμένα το περιστατικό έλαβε χώρα σε μπαρ του Μιλάνου στις 22 Ιανουαρίου 2013, με τον Ρόμπινιο (ήταν παίκτης της Μίλαν τότε) και άλλους πέντε άνδρες (επίσης καταδικάστηκαν) να βρίσκονται στον χώρο. Σύμφωνα με όσα αποδείχθηκαν στο δικαστήριο, υπήρξε σεξουαλική επίθεση κατά 22χρονης Αλβανίδας.

Βεβαίως όπως αναφέρουν πηγές από την Ιταλία, προς το παρόν δεν έχει εκτελεστεί η ποινή, καθώς είναι πρωτόδικη. Οπως αναφέρουν τα ξένα ρεπορτάζ, στην ιταλική δικαιοσύνη υπάρχουν διάφορα επίπεδα στα οποία ο Ρομπίνιο μπορεί να προσφύγει σε δεύτερο βαθμό. Συνεπώς έως ότου αποδειχθεί τελεσίδικη, θα βρισκόμαστε σε αναμονή.

Ο Ρομπίνιο, που είναι πλέον 33 ετών είχε βρεθεί στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού προ λίγων ετών, ενώ πλέον αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μινέιρο. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα κορυφαίων ομάδων, όπως της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ