Μαραντόνα: «Θα σας πω ποιος έπαιρνε ναρκωτικά μαζί μου»

Μαραντόνα: «Θα σας πω ποιος έπαιρνε ναρκωτικά μαζί μου»

Για υποκριτές έκανε λόγο σε συνέντευξή του ο Ντιέγκο Μαραντόνα αναφερόμενος σε ανθρώπους που τον κατέκριναν για τον εθισμό του στις ουσίες και έπαιρναν ναρκωτικά μαζί του.

Βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο, είτε όταν κάποιος ταξιδεύει στο ένδοξο παρελθόν του ως ποδοσφαιριστής, είτε όταν κάποιος παρακολουθεί την πορεία του, τα νέα του βήματα, είτε όταν τοποθετείται δημόσια. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα επέστρεψε ακόμα μία φορά, μιλώντας για τον ίδιο και το γκρίζο παρελθόν του, παρελθόν που ποτέ δεν απαρνήθηκε.

Μπορεί να βρίσκεται στο Μεξικό, στο τιμόνι της Dorados de Sinaloa, αλλά σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για υποκριτές και ανθρώπους που τον κατέκριναν την στιγμή που τα ίδια τους τα παιδιά και σπουδαίοι προπονητές της εποχής είχαν παραδοθεί στο ίδιο πάθος.

«Στην Αργεντινή είναι όλοι υποκριτές, με κριτίκαραν, προσποιούνταν τους αγίους και έπαιρναν ναρκωτικά όπως εγώ, υψηλής ποιότητας ναρκωτικά. Συχνά τα παίρναμε μαζί. Είχαν δικαιολογήσει ακόμα και τον εθισμό των παιδιών τους στο παράδειγμα που έδινα. Μιλώ για παιδιά υπουργών ή υψηλών προσώπων. Θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσω γι αυτούς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ