«Απέρριψε» του πρωταθλητές κόσμου ο Κοντογκμπιά

«Απέρριψε» του πρωταθλητές κόσμου ο Κοντογκμπιά

Ο 25χρονος άσος της Βαλένθια, Τζόφρι Κοντογκμπιά, επέλεξε να αγωνιστεί στην Εθνική της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας κι όχι σε αυτή της Γαλλίας.

Ο 25χρονος μέσος της Βαλένθια, Τζόφρι Κοντογκμπιά, αποφάσισε να εκπροσωπήσει την εθνική Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας και όχι τους Τρικολόρ παρότι έχει περάσει από όλα τα τμήματα των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας.

Η απόφασή του προφανώς σχετίζεται με τον μεγάλο ανταγωνισμό στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γαλλίας. Καθώς στο κέντρο της πρωταθλήτριας κόσμου υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως οι Ν’ Γκολο Καντέ, Πολ Πογκμπά και Μπλεζ Ματουιντί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχει ποτέ πάρει μέρος σε επίσημο αγώνα της ομάδας αλλά μόνο σε φιλικά και ως εκ τούτου μπορεί να αγωνιστεί με τα χρώματα άλλης εθνικής ομάδας. Αποδέχθηκε λοιπόν μετά χαρά την κλήση της εθνικής ομάδας της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, της οποίας τη φανέλα αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά την προσεχή Παρασκευή στο παιχνίδι κόντρα στην Ακτή του Ελεφαντοστού για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ