Χάος στην Πόλη με τον μεθυσμένο Αρντά Τουράν!

Χάος στην Πόλη με τον μεθυσμένο Αρντά Τουράν!

Απίστευτα πράγματα! Ο 31χρονος άσος της Μπασάκσεχιρ, Αρντά Τουράν, μέθυσε σε club της Πόλης, φλέρταρε με τη σύζυγο τραγουδιστή, του έσπασε τη μύτη και μετά ζήτησε να τον... σκοτώσουν!

Ο έμπειρος άσος της Μπασακσεχίρ πήγε σε club της Κωνσταντινούπολης όπου βρίσκονταν ο τραγουδιστής Μπερκάι με τη σύζυγό του και υπό την επήρεια μέθης φλέρταρε έντονα την κοπέλα, έσπασε την μύτη του τραγουδιστή και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε ο Μπερκάι και ζήτησε να τον σκοτώσουν!  Όλα αυτά την στιγμή που η γυναίκα του είναι στον όγδοο μήνα της  εγκυμοσύνης της.

Ο Τούρκος διεθνής μέσος, ξέφυγε εντελώς καθώς σύμφωνα με τη Hurriyet πλησίασε την κοπέλα και της είπε: «Είσαι πολύ ωραία κοπέλα, εάν είσαι μόνη σου, δεν θα έχανα την ευκαιρία να ξεκινήσω κάτι μαζί σου»! Ο Μπερκάι που την συνόδευε την τράβηξε έξω με σκοπό να φύγουν, ο Τουράν όμως τους ακολούθησε και επιτέθηκε στον τραγουδιστή, σπάζοντας του την μύτη.

Και δεν σταμάτησε εκεί καθώς ακολούθησε το ζευγάρι στο νοσοκομείο με ένα πιστόλι στα χέρια, το οποίο έδωσε στην γυναίκα του Μπερκάι, ζητώντας να τον σκοτώσει με αυτό! «Έχω μετανιώσει, σκότωσέ με σε παρακαλώ. Λυπάμαι», φέρεται να είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ