Ο 14χρονος Όβελαρ σκόραρε και έγραψε ιστορία στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Παραγουάης! (vid)

Ο 14χρονος Όβελαρ σκόραρε και έγραψε ιστορία στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Παραγουάης! (vid)

Ο Φερνάντο Όβελαρ πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ στα 14 του χρόνια, στη δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της Σέρο Πορτένιο.

Στην ηλικία των 14 ετών, ο Φερνάντο Όβελαρ δεν είναι αρκετά μεγάλος για να οδηγήσει, να ψηφίσει ή να επιτρέπεται πίνει ,αλλά είναι αρκετά μεγάλος για να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την Σέρο Πορτένιο. Μάλιστα χθες έγινε ο νεότερος σκόρερ στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Παραγουάης με την Ολίμπια Ασουνσιόν.

Ο Όβελαρ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του για την πρώτη ομάδα την περασμένη εβδομάδα, έδειξε την ψυχραιμία ενός παίκτη με διπλάσια από αυτόν ηλικία, όταν νίκησε τον τερματοφύλακα της Ολίμπια  και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του μετά από 16 λεπτά.

Με αυτόν τον τρόπο ο νεαρός επιθετικός πήρε το προηγούμενο ρεκόρ των 17 ετών, ενός μήνα και 28 ημερών που είχε ο Σέρτζιο Ντίαζ.

Ο Νέστορ Καμάτσο ισοφάρισε για την Ολυμπία 12 λεπτά αργότερα.

Ο Οβελαρ, ο οποίος είναι δύο μήνες και δύο ημέρες μακριά από τα 15α γενέθλιά του, αντικαταστάθηκε 14 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Μάρκος Ακόστα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων δημιούργησε τις προϋποθέσεις νίκης για την Σέρο Πορτένιο κάνοντας το 1-2 αλλά η Ολίμπια έφτασε στην ισοφάριση με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι οκτώ λεπτά αργότερα, στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ολίμπια παραμένει επικεφαλής στη βαθμολογία, επτά βαθμούς διαφορά από την αντίπαλό της.

 

https://twitter.com/CoachGalvez/status/1059265242151059456

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ