Nιούελς Ολντ Μπόις : Τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών

Nιούελς Ολντ Μπόις : Τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών

Η Νιούελς Ολντ Μπόις τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία της Αργεντινής για χρέη σε ποδοσφαιριστές της και θα τις αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα.

Η Νιούελς Ολντ Μπόις δεν εξόφλησε τους ποδοσφαιριστές στους οποίους χρωστούσε χρήματα, με αποτέλεσμα η ομοσπονδία της Αργεντινής να την τιμωρήσει. Γενικά η περσινή σεζόν στο Ροζάριο είχε πολλά οικονομικά προβλήματα και ανάγκασε πολλούς παίκτες της ομάδας να αποχωρήσουν.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA) προέβη σε μία κίνηση που γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα, αφού καμία ομάδα πριν τη Νιούελς δεν είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών για μη αθλητικό λόγο.

Συγκεκριμένα, οι Χοέλ Αμορόσο (Μπελγράνο), Γκαμπριέλ Μπάες Κοράντι (δανεικός σε Γιουκατάν), Βίκτορ Φιγκερόα και Ραούλ Βιγιάλμπα (Αγροπεκουάριο) είναι ανάμεσα στους παίκτες που οφείλει χρήματα η αργεντίνικη ομάδα, όπως και ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Εουχένιο Ισνάλδο.

Η ποινή θα επιβληθεί στο τέλος της σεζόν, επί της συνολικής βαθμολογίας. Μετά από δέκα ματς η Νιούελς έχει 12 βαθμούς και βρίσκεται στη 18η (σε σύνολο 28 ομάδων) θέση της κατάταξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ