Απίστευτο: Βρήκαν χειροβομβίδα σε γήπεδο!

Απίστευτο: Βρήκαν χειροβομβίδα σε γήπεδο!

Πριν την σέντρα στο ματς της Ιτουζάινγκο με την Ντεπορτίβο Μέρλο, βρέθηκε μια χειροβομβίδα κάτω από την κερκίδα των φιλοξενούμενων. 

Πριν την σέντρα σε αγώνα μικρής κατηγορίας της Αργεντινής (Primera C), συγκεκριμένα πριν από το ματς της Ιτουζάινγκο με την Ντεπορτίβο Μέρλο, βρέθηκε μια χειροβομβίδα κάτω από την κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Μετά την παρέμβαση ομάδας της αστυνομίας ειδικής για εκρηκτικά ο αγώνας διεξήχθη κανονικά και τελείωσε στο 0-0 την Κυριακή το απόγευμα. Όταν βρέθηκε το εκρηκτικό, ολόκληρο το γήπεδο εκκενώθηκε και οι ειδικοί στην υπόθεση παρενέβησαν, υπό την ματιά του Υπουργείου Ασφάλειας.

Μόλις υπήρχαν οι απαραίτητες εγγυήσεις, ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά. Η αστυνομία της επαρχίας Μπουένος Άιρες ήταν αυτή που, κατά την προηγούμενη επιθεώρηση των εγκαταστάσεων του σταδίου, βρήκε τη χειροβομβίδα και στη συνέχεια αποφάσισε να εκκενώνει τον χώρο. Όπως είναι γνωστό, διερευνάται η αιτία της εμφάνισης του εκρηκτικού.

Η σύγκρουση μεταξύ της Ιτουζάινγκο και της Ντεπορτίβο Μέρλο ήταν για την 16η αγωνιστική της Primera C. Στην κατάταξη, και οι δύο είναι κάτω από τις πρώτες δέκα θέσεις. Η Μέρλο είναι 13η, ενώ η Ιτουζάινγκο βρίσκεται στη 17η.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ