Ικάρντι και Ντιμπάλα σκόραραν για πρώτη φορά και η Αργεντινή νίκησε το Μεξικό (vid)

Ικάρντι και Ντιμπάλα σκόραραν για πρώτη φορά και η Αργεντινή νίκησε το Μεξικό (vid)

Με τα παρθενικά γκολ των Μάουρο Ικάρντι και Πάολο Ντιμπάλα με την «αλμπισελέστε», η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 του Μεξικού σε φιλική αναμέτρηση και έδειξε ότι μπορεί και χωρίς τον Μέσι έστω και σε φιλικό.

Ενθαρρυντικά μηνύματα για τους φίλους της Αργεντινής έστειλε η ομάδα τους στο φιλικό κόντρα στο Μεξικό όπου οι «αλμπισελέστε» επικράτησαν με 2-0 χάρη στα παρθενικά γκολ των Μάουρο Ικάρντι και Πάολο Ντιμπάλα.

Η Αργεντινή ήταν καλύτερη και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με γκολ του Ικάρντι από ασίστ του Λαμέλα. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του άσου της Ίντερ με την Αργεντινή μετά από 394 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι Αργεντίνοι ήταν καλύτεροι και σφράγισαν τη νίκη στο 87′ χάρη σε γκολ του Ντιμπάλα ο οποίος 6 λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στη θέση του Ικάρντι. Ο Ντιμπάλα πέτυχε και αυτός το παρθενικό του γκολ με την Εθνική του ομάδα αν και χρειάστηκε 828 λεπτά για να το καταφέρει.

https://www.youtube.com/watch?v=iFbxSO_kOBk

Σε άλλα φιλικά παιχνίδια η Χιλή επικράτησε με 4-1 της Ονδούρας  με τον Βιντάλ να πετυχαίνει 2 γκολ και τους Σάντσες, Καστίγιο από 1 ενώ το Εκουαδόρ νίκησε με 2-1 μέσα στην έδρα του Παναμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ