Μπέντο: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Μπέντο: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Ο Πάουλο Μπέντο μίλησε για τη βελτίωση που έχει δείξει η εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, πιστεύει ότι η Νότια Κορέα συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Η ομάδα του Πορτογάλου επέκτεινε την αήττητη πορεία της με μία άνετη νίκη επί του Ουζμπεκιστάν (4-0), ενισχύοντας την πεποίθηση πως θα είναι ένα από τα φαβορί για το Ασιατικό Κύπελλο του επόμενου έτους.

Τέσσερις διαφορετικοί παίκτες σκόραραν για τη Νότια Κορέα στο Μπρίσμπεϊν την Τρίτη, για να διευρύνει το ρεκόρ της σε έξι αγώνες χωρίς ήττα, από τότε που ο Μπεντο ανέλαβε τον Αύγουστο.

«Νομίζω ότι πηγαίνουμε προς την σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός σε δημοσιογράφους. «Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά πιστεύω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Πρωταρχικός στόχος, είναι να ακολουθήσουμε την φιλοσοφία και το στυλ παιχνιδιού μας. Θα προσπαθήσω να προσαρμόσω τα σχέδιά μας με βάση τους αντιπάλους χωρίς να αλλάξουμε τις αρχές μας», πρόσθεσε ο Μπέντο.

Οι δύο φορές πρωταθλητές της Ασίας βρίσκονται στον τρίτο όμιλο του Ασιατικού κυπέλλου, που θα διεξαχθεί με 24 ομάδες και θα αρχίσουν την διοργάνωση κατά των Φιλιππίνων στο Ντουμπάι στις 7 Ιανουαρίου. Η Κίνα και το Κιρζικστάν είναι οι άλλες ομάδες του γκρουπ. Το Κύπελλο Ασίας αρχίζει στις 5 Ιανουαρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ