Κρεμάει τα παπούτσια του ο Τσάβι

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Τσάβι

Τέλος στην σπουδαία καριέρα του θα βάλει ο Τσάβι, με την ολοκλήρωση της σεζόν στο Κατάρ όπου και αγωνίζεται, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε δηλώσεις του.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και τον τεράστιο Τσάβι! Ο 39χρονος μέσος της Αλ Σαντ ανακοίνωσε ότι στο τέλος της φετινής σεζόν θα αποσυρθεί από τα γήπεδα βάζοντας τέλος σε μια καριέρα γεμάτη τίτλους, διακρίσεις και αξέχαστες στιγμές. Συγκεκριμένα ο Τσάβι ανακοίνωσε πως τον Απρίλιο του 2019, όταν ολοκληρώνεται η σεζόν στο Κατάρ, θα κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλάζοντας σελίδα στην καριέρα του, αλλά παραμένοντας στα γήπεδα.

«Τον Ιανουάριο θα είμαι 39 ετών και πιστεύω πως ήρθε η ώρα ν’ αποσυρθώ από τα γήπεδα», δήλωσε σχετικά ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης «Cadena Ser». Στα σχέδια του Τσάβι είναι να επιστρέψει στην Ισπανία και να ξεκινήσει σεμινάρια προπονητικής προκειμένου να πάρει το δίπλωμα UEFA Pro. Στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα (505 συμμετοχές-58 γκολ), έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τέσσερα Champions League και οκτώ πρωταθλήματα Ισπανίας ενώ με την Εθνική ομάδα κατέκτησε δύο EURO κι ένα Μουντιάλ στις 133 (13 γκολ) εμφανίσεις του με τους «φούριας ρόχας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ