Στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου και εκτός Αργεντινής το Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς

Στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου και εκτός Αργεντινής το Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς

Τα δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν χώρα οδήγησαν την Conmebol στην απόφαση για... μετακόμιση του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες εκτός Αργεντινής, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη των προέδρων των Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς.

Μετά από συνάντηση που είχε με τους προέδρους της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς, ο πρόεδρος της Conmebol, Αλεχάνδρο Ντομίνγκες, ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου την πρόθεση όλων σχετικά με την τύχη του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όπως γνωστοποίησε, λοιπόν, πρόθεση όλων των πλευρών είναι η αναμέτρηση να διεξαχθεί στις 8 ή στις 9 Δεκεμβρίου και μάλιστα εκτός αργεντίνικου εδάφους! Δεν διευκρίνισε σε ποια χώρα προσανατολίζονται οι υπεύθυνοι, ενώ η απόφαση αναμένεται να οριστικοποιηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Conmebol εντός των προσεχών ημερών.

«Το ποδόσφαιρο μας ενώνει, είναι ώρα να στείλουμε το σωστό μήνυμα. Δεν υπάρχει χώρος για βία, δεν μπορούμε να τους ανεχτούμε, όλοι πρέπει να συνεργαστούμε αν θέλουμε κάτι καλύτερο. Οι βίαιοι νίκησαν το ματς. Θα υπάρξει ένα νικητής και ένας ηττημένος, αλλά αυτό δεν είναι συνώνυμο με το θάνατο. Σας ζητώ να στείλετε το σωστό μήνυμα στους προέδρους της Ρίβερ και της Μπόκα. Το σημαντικότερο στην Αργεντινή», ήταν η τοποθέτηση με την οποία έκλεισε τις δηλώσεις του ο Ντομίνγκες.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν κατέστη δυνατό να γίνει το μεγάλο ματς, εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων και της συνακόλουθης αδυναμίας της τοπικής αστυνομίας να εγγυηθεί για την ασφαλή διεξαγωγή του, με τις διαθέσιμες ημερομηνίες να μην είναι πλέον και πολλές, από τη στιγμή που στις 12 Δεκεμβρίου θα πρέπει η νέα πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ