Το Κατάρ προσφέρει 12 εκατ. ευρώ για τη διεξαγωγή του Ρίβερ – Μπόκα

Το Κατάρ προσφέρει 12 εκατ. ευρώ για τη διεξαγωγή του Ρίβερ – Μπόκα

Ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει οριστεί ακόμα και το Κατάρ είναι έτοιμο να αναλάβει τη διοργάνωση προσφέροντας 12 εκατ. ευρώ.

Η διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει οριστεί ακόμα. Οι μέρες περνούν και η CONMEBOL επιθυμεί να διεξαχθεί το ματς εκτός Αργεντινής κυρίως για λόγους ασφαλείας και για να μη γίνουν τα ίδια με την περασμένη βδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας OLE, το παιχνίδι θα γίνει εκτός Αργεντινής και πιο συγκεκριμένα ή στην Ασουνσιόν της Παραγουάης και κεκλεισμένων των θυρών ή στην Ντόχα. Αν μάλιστα το Superclasico λάβει χώρα στο Κατάρ τότε ο νικητής θα ταξιδέψει άμεσα στο Άμπου Ντάμπι για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως από το Κατάρ θα διαθέσουν περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ για να αναλάβουν πλήρως την διοργάνωση του τελικού, καλύπτοντας τα έξοδα των δύο ομάδων, αλλά και τα τηλεοπτικά.

Όπως όλα δείχνουν το Κατάρ αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, χωρίς όμως να έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση. Πάντως αν γίνει επίσημα ο τελικός στο Κατάρ η ακριβής ημερομηνία θα είναι το Σάββατο 8/12, στο στάδιο «Καλίφα», με τη σέντρα να ορίζεται είτε στις 13:00 είτε στις 15:00, ώρα Κατάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ