Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκριεζμάν δεν θα παρευρεθούν στην τελετή για τη Χρυσή Μπάλα

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκριεζμάν δεν θα παρευρεθούν στην τελετή για τη Χρυσή Μπάλα

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Αντουάν Γκριεζμάν φέρονται να έχουν αποφασίσει να μην παρευρεθούν στην τελετή του France Football για τη Χρυσή Μπάλα, θεωρώντας μάλιστα δεδομένο πως δεν θα την κατακτήσουν.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση έχει αποφασίσει να προβεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του Sky Sports Italia.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους φέρεται να θεωρεί δεδομένο πως δεν θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει στον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, έτσι έχει αποφασίσει να μη δώσει το «παρών» στην ετήσια τελετή του France Football.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται δε πως ο 33χρονος θα τερματίσει στη δεύτερη θέση, πάνω από τον Αντουάν Γκριεζμάν και κάτω από τον Κροάτη μέσο, τη στιγμή που και ο Γάλλος φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης τονίζεται ότι δεν θα βρεθεί στο Παρίσι για την εκδήλωση.

Ο Ρονάλντο δεν παρευρέθηκε ούτε στις αντίστοιχες τελετές των UEFA και FIFA τους περασμένους μήνες, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση, δεδομένου ότι πρόκειται για το πιο βαρύτιμο ατομικό τρόπαιο, έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ