Ινφαντίνο: «Θα αποφασίσουμε τον Μάρτιο για 32 ή 48 ομάδες στο Μουντιάλ 2022»

Ινφαντίνο: «Θα αποφασίσουμε τον Μάρτιο για 32 ή 48 ομάδες στο Μουντιάλ 2022»

Στην αποκάλυψη ότι τον Μάρτιο θα παρθεί η τελική απόφαση για το πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ του Κατάρ, προέβη ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Στο γεγονός ότι τον Μάρτιο θα αποφασιστεί με πόσες ομάδες θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ στάθηκε σε δηλώσεις του ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο Πρόεδρος της FIFA δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα διεξαγωγής του Μουντιάλ 2022 με 48 ομάδες, αν και όπως τόνισε ότι η απόφαση αυτή θα παρθεί στους επόμενους μήνες.

Πιο αναλυτικά, ο Ινφαντίνο υποστήριξε: «Έχουμε ήδη αποφασίσει ότι στο μέλλον το Μουντιάλ θα διεξάγεται με την συμμετοχή 48 ομάδων. Πιστεύουμε ότι πρόκειται για μία καλή απόφαση. Όσον αφορά στο Μουντιάλ του 2022, στο Κατάρ, η ερώτηση είναι εάν θα γίνει με 48 ή με 32 ομάδες, όπως σήμερα.

Παραμένει πάντα μία πιθανότητα η αύξηση των ομάδων. Επικοινωνήσαμε με τις ομοσπονδίες της Νότιας Αμερικής για το συγκεκριμένο ζήτημα και το επεξεργαζόμαστε. Δεν είναι κάτι απλό, δεδομένου ότι το προσεχές Μουντιάλ, θα διαρκέσει 28 ημέρες, αντί για 31 όπως συνήθως. Θα αποφασίσουμε τον Μάρτιο. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με το Κατάρ. Μπορούμε να φαντασθούμε ότι ορισμένοι αγώνες θα γίνουν σε όμορες χώρες. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε θα γίνει ένα καταπληκτικό Μουντιάλ με 32 χώρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ