Ομάδα του Περού φοράει φανέλες με τον Τζακ Σπάροου (pics)

Ομάδα του Περού φοράει φανέλες με τον Τζακ Σπάροου (pics)

Τη... φάτσα του Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Τζακ Σπάροου από τους Πειρατές της Καραϊβικής χρησιμοποιεί ομάδα από το Περού.

Η Molinos El Pirata, μια ομάδα που εδρεύει στο Περού και ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια, μερικές ημέρες πριν εξασφάλισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας, κατακτώντας το Copa Peru. Αυτός βέβαια δεν είναι ο κύριος λόγος για να μάθει κάποιος την ύπαρξή της στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το έμβλημα. «Πρωταγωνιστής» στο σήμα της είναι ο  Τζακ Σπάροου από τους Πειρατές της Καραϊβικής, κατά κόσμον Τζόνι Ντεπ. Η Molinos El Pirata μάλιστα τον πολύ γνωστό αυτό ρόλο, όχι μόνο στο έμβλημα αλλά και στο κέντρο της φανέλας της, έχοντας πάρει (μετά τον προβιβασμό στην πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας) και την άδεια από την Walt Disney.

«Η Disney μας ζήτησε να καθορίσουμε την εικόνα που θέλουμε και τις διαστάσεις της. Μόλις τους στείλουμε τις πληροφορίες, θα χρειαστούν ενάμιση μήνα για να τις αξιολογήσουν και αν πουν το «ναι», θα ξεκινήσουμε να συζητάμε τους όρους (σ.σ της συνεργασίας). Δεν είμαστε σε θέση να συνεισφέρουμε οικονομικά. Αν όμως χρησιμοποιήσουμε την εικόνα του Τζακ Σπάροου, θα δώσουμε στην Disney δωρεάν δημοσιότητα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ