Ο Ιμπραΐμοβιτς ανανέωσε με τους Γκάλαξι (pic&vid)

Ο Ιμπραΐμοβιτς ανανέωσε με τους Γκάλαξι (pic&vid)

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι έθεσαν τέλος στα όνειρα της Μίλαν, ανακοινώνοντας την επέκτασης της συνεργασίας τους με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέχρι το καλοκαίρι.

Το απόγευμα της Τρίτης (18/12) οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2019, θέτοντας «στοπ» στην πληθώρα μεταγραφικών σεναρίων που έφερναν Σουηδό επιθετικό στο κατώφλι της Μίλαν.

Στα τέλη Νοεμβρίου η επιστροφή του 37χρονου φορ στους Ροσονέρι είχε θεωρηθεί δεδομένη από τα ιταλικά ΜΜΕ, αναφέροντας μάλιστα συγκεκριμένα το ποσό των 3.000.000 ευρώ για το συμβόλαιο που θα υπέγραφε και θα είχε ισχύ για ένα εξάμηνο, κάτι που δεν συνέβη στην πράξη.

Ο Ίμπρα φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου κατά την περίοδο 2010 – 2012, καθώς τότε ήταν που αποχώρησε από εκείνη για χάρη της Παρί Σεν-Ζερμέν. Στην Ιταλία έχει αγωνιστεί επίσης στις Γιουβέντους και Ίντερ, τη στιγμή που ανήκει στους Γκάλαξι από τον Μάρτιο του 2018, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν στο MLS με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 22 γκολ σε 27 συμμετοχές.

Τη Δευτέρα (17/12) ο Τζενάρο Γκατούζο είχε σχολιάσει το ζήτημα, λέγοντας πως «δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον Ιμπραΐμοβιτς, το ορκίζομαι στα παιδιά μου. Υπάρχουν άλλα στελέχη που ασχολούνται με την αγορά. Γνώριζα πως υπήρχε μια ευκαιρία και ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά δεν θα είμαι απογοητευμένος αν δεν έρθει. Προπονώ όποιον έχω διαθέσιμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ