«Η Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ ενδιαφέρεται για τον Σολδάνο»

«Η Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ ενδιαφέρεται για τον Σολδάνο»

Σύμφωνα με Μέσα της Αργεντινής, οι ιθύνοντες της Ουνιόν Σάντα Φε, μετά το «φρένο» του Ολυμπιακού στην υπόθεση Σολδάνο, εξετάζουν τις περιπτώσεις άλλων μεγάλων συλλόγων, ανάμεσά τους και η Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του αργεντίνικου «Diario Uno Sante Fe», στην πρώτη θέση της… ατζέντας της ομάδας, αυτό δηλαδή που απασχολεί τους ανθρώπους της, είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Φράνκο Σολδάνο. Είναι ξεκάθαρο, όπως επισημαίνεται, ότι θα πωληθεί, αλλά σε αυτό το σημείο είναι δύσκολο να γνωρίζουμε το «πού». Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που ο Ολυμπιακός χειρίστηκε την υπόθεση, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Αλλά το δημοσίευμα το εν λόγω Μέσου, καθιστά ακόμα πιο σαφές ότι το «αγκάθι» που υπάρχει στην πώληση του παίκτη προς οποιονδήποτε σύλλογο, έχει όνομα και επίθετο: Λουίς Σπαν. Επιπλέον, αναφέρεται ότι μετά την… ψύξη του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού μετά τις αλλαγές στάσης του προέδρου της ομάδας, εξετάζονται οι υπόλοιπες προσφορές που υπάρχουν. Δηλαδή, το ενδιαφέρον των Πατσούκα και Λεόν του Μεξικού που έχουν πολλάκις ενδιαφερθεί για τον επιθετικό, αλλά και εκείνο της Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ, γνωστή και ως Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, μία από τις σημαντικότερες ομάδες στη χώρα, με σημαντική αναγνώριση και στην Αμερική.

https://twitter.com/cancheroscom/status/1078641057234120705?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.unosantafe.com.ar%2F%2Funion%2Fbarcelona-estaria-pasos-soldano-12282018_H1L7kaXZ4

Την στιγμή που φαινόταν πως οι δρόμοι του 24χρονου οδηγούν στην Ευρώπη, ο πρόεδρος της ομάδας εξακολουθεί να μην δίνει στο κλειδί των διαπραγματεύσεων και γι ‘αυτό η αβεβαιότητα αυξάνεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Το ενδιαφέρον των συλλόγων χαλαρώνει και ξανά θερμαίνεται, καθώς κανείς δεν θέλει να βάλει πάρα πολλά χρήματα για έναν παίκτη που σε λίγους μήνες από τώρα θα είναι ελεύθερος (τον Ιούνιο του 2019).  Η Ουνιόν από πλευρά της θέλει να προσπαθήσει να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την πώλησή του και μέχρι στιγμής δέχθηκε αρκετές απορρίψεις για το ποσό που αξιώνει (μία εξ’ αυτών και αυτή των Ερυθρόλευκων)!

Ο παίκτης δεν αξιολογείται τόσο, όσο πριν από την έναρξη της σεζόν. Ως εκ τούτου, ο σύλλογος δεν δέχτηκε ικανοποιητικές προσφορές και ποτέ δεν κατάφεραν τα «θέλω» του να συμπορευθούν με εκείνα του παίκτη. Σήμερα η ιστορία εξελίσσεται στο ίδιο μοτίβο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει ο πρόεδρος των Ροχιμπλάνκος της Αργεντινής να εξετάσει με μεγάλη προσοχή τις υπάρχουσες προτάσεις.

Μπορεί τώρα να υπάρχει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα συνεχίσει να υφίσταται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ